Landets beste sjømat? | Kvalitet i alle ledd | Våre kundar | Dette er Hjønnevåg | Ta gjerne kontakt! | Oppskrifter og mattips
 

 

 

 
 
 

   

Våre spennande produkt


FiskematKanskje meir enn noko anna er Hjønnevåg kjent for fiskematen sin i aller øverste divisjon. I fleire år har for eksempel våre fiskekaker og fiskepudding vunne priser og utmerkelser i hard konkurranse med andre dyktige produsenter over heile landet! All fiskematen vår blir produsert på tilnærma resepten til gamle Hjønnevåg, med fersk fisk, mjølk, stivelse og spennande krydder. Fiskemat er magert og sunt, og godt som pålegg, middag eller snacks.

Fiskematen vår inneheld ikkje gluten. Sjømaten har fått mange utmerkelsar i NM i Sjømatprodukt!


Røykt fiskHjønnevåg tilbyr sjølvsagt eit stort utvalg av røykt fisk, blant anna laks, torsk, sild, makrell og blåkveite. Den røykte fisken vår blir produsert på tradisjonellt vis, og held sjølvsagt same høge kvalitet som resten av produkta våre. Det er med stor glede vi sender tonn på tonn røykt fisk ut til kundane våre kvart år!

Hjønnevåg røyker fisken med bøkeflis som gjev fisken ein god røykesmak. Vi får både kaldrøykt og varmrøykte produkt ut av røykeovnane.


Lutefisk
Det er berre å innrømme det: Nokon av oss likar ikkje lutefisk - enno. Men faktum er at denne tradsjonsrike retten brer om seg meir og meir! Stadig fleire mennesker oppdagar den rike smaken og den fascinerande heilheten ein skikkeleg lutefiskmiddag gir. Hjønnevåg er stolte over å kunne levere lutefisk som er overbevisende nok til å vinna nye tilhengarar år for år!

Vår lutefisk er produsert av ypperste kvalitet av tørrfisk. Den er vatna, luta og vatna igjen. Om du er ein av dei som ikkje trur du ikar lutefisk, så prøv Hjønnevåg sin lutefisk.

Hjønnevåg er stolte over å kunne levere både sjømat, røykefisk og lutefisk som er overbevisende nok til å vinne nye tilhengarar år for år.


 
   
 
 
Startsida Epost  
 
Attende